Șantierul din Piața Libertății prinde contur. Potrivit primarului Nicolae Robu, lucrările sunt în grafic. Astfel că acum muncitorii mai au de terminat pavajul, iar apoi se va monta un sistem de bănci. 

Edilul dă asigurări că în maxim o lună Piața Libertății va fi finalizată. Totodată, muncitorii vor începe pavarea și pe alte străzi din zonă.

“Începe cât de curând pavarea și pe strada Lucian Blaga și în continuare pe Vasile Alecsandri, în tot centrul istoric. Aș zice că stăm foarte bine, tot ce a fost greu este făcut. Lucrările în subteran s-au cam încheiat, acum aproape peste tot se astupa totul, se face compactarea și apoi va fi pregătit pentru  pavare. Pavarea o vom face pe cele mai multe dintre străzi, abia în primăvara, dar până la venirea iernii vom lucra și acum”, susține primarul Nicolae Robu.

Cu toate acestea, edilul Nicolae Robu dă vina pe arheologi care, conform acestuia, încurcă finalizarea lucrărilor. Primarul amenință că dacă se va ajunge să se piardă banii alocați pentru proiect, arheologii vor fi principalii vinovați și se vor trezi cu plângere penală.

“Din păcate, ne încurcă arheologii pentru că ei mereu mai descoperă câte o cărămidă și vor luni de zile de cercetare. Nu este în regulă! Trebuie să înțeleagă că nu ne mai putem juca cu milioane și milioane de euro pe care îi putem pierde dacă ei mai continuă această activitate zisă de cercetare arheologică. Au avut tot timpul să cerceteze până acum, se fac culpabili de pierderea unor sume fabuloase și nu cred că își doresc așa ceva. Trebuie să fie foarte limpede, pentru că dacă vom ajunge să pierdem banii din cauza lor, le vom face plângere penală”, adaugă edilul.

Conform proiectului, Piața Libertății va fi pavată cu piatră naturală și cărămidă clincherizată, în cercuri concentrice. 

171020144125  171020144145 171020144146 171020144147 171020144148                                                                            171020144149

5 COMENTARII

  1. Daca ati radiat tot ce a fost spatiu verde…va trebui la vara sa trecem incaltati cu papuci seriosi sa nu ne ardem la picioare pe pietrele incinse….. Doamne… ce idei au avut proectantii …de pus in rama….. Va multumesc….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.