Florin Birsasteanu
Florin Birsasteanu

Cu toate că Nicolae Robu se laudă zilnic cu faptul că instituția condusă de el este model de transparență, lucrurile nu stau chiar așa, fapt punctat foarte bine de deputatul Florin Bîrsăşteanu, candidatul PSD la primăria Timișoara.

În ultimii 10 ani ședințele de consiliu local se transmiteau prin mijloacele de comunicare media, existând contracte cu Radio West și o televiziune locală. În acest moment aceste contracte nu au mai fost reînoite cu toate că sumele erau foarte mici. În concluzie ședințele consiliului local nu mai sunt transmise nici pe site-ul primăriei, nici prin intermediul televiziunii sau radioului.

O altă problemă importantă pe care a semnalat-o Bîrsășteanu este lipsa unui sistem de vot electronic, civilizat. La ședințele de consiliu local aleșii noștrii stau cu mâna pe sus așteptând să le fie numărate voturile.

” E clar că practic doreşte, din punctul meu de vedere, ascunderea unor poziţii şi a unor lucruri. E clar că se bagă pumnul în gura consilierilor care practic nu mai pot transmite opiniile lor spre cetăţeni, rămânând ca singur comunicator primarul cu celebru său Facebook Tm ”, spune Bîrsăşteanu.

În ceea ce privește relevanța emisiunilor TV de pe facebook ale lui Nicolae Robu, unde ”jurnalistele” PNL au învățat recent să citească de pe foaie întrebările importante adresate lui Nicolae Robu, Florin Bîrsăşteanu conchide: ”Mi-am dat seama că e un circ  ieftin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.