Nicolae Robu
Nicolae Robu

O decizie definitivă a instanței a trimis la procurori un dosar în care Nicolae Robu este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Primarul Nicolae Robu a susținut astăzi, în conferința de presă, că sentința afișată pe pagina Curții de Apel Timișoara este o minciună.

În primul rând nu sunt eu cercetat pentru așa ceva (N.r. abuz în serviciu). Ei, ce hotărâre judecătorească s-a emis acum în 16 iunie, despre care cei care nu au treabă cu presa au scris imediat… Da! Știți la cine mă refer! Că sunt câțiva care nu au treabă cu presa, dar mai scriu și ei…Ei, e vorba despre o hotărâre care retrimite la procurori cercetarea cazului. Despre asta e vorba, că eu nu am nici cea mai mică problemă. Nu știu… Eu sunt complet detașat de subiectul acesta. Dar, sigur că sună bine să pui în titlu că <primarul Timișoarei este urmărit penal pentru abuz în serviciu>” a declarat Nicolae Robu în conferința de presă cu referire la articolul apărut în publicația pentrutimisoara.ro.

Primarul Nicolae Robu nu poate recunoaște o sentință publicată de instanță.

Așa cum puteți vedea la adresa info.curteapeltimisoara.ro și în poza de mai jos, judecătorul a decis “trimite cauza procurorului în vederea începerii urmăririi penale faţă de intimaţii Robu Nicolae, (…)”, dar primarul consideră că articolul publicat aici, în care s-a scris exact ceea ce a decis instanța, este o minciună, că publicația pentrutimisoara.ro nu are nicio treabă cu presa și că nu este cercetat pentru așa ceva.

urmarire penala
Click pe poză pentru mărire

 

Vezi aici: EXCLUSIV: Nicolae Robu urmărit penal pentru abuz în serviciu în urma unei sentințe definitive a Judecătoriei Timișoara

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.