În cursul acestei zile a avut loc ședința Comitetului de Coordonare Județean PNL, ședință în cadrul căreia au avut loc alegerile pentru funcția de președinte al PNL Timiș, unde Nicolae Robu a câștigat conducerea filialei.

Contracandidatul său a fost primarul din Dudeștii Noi, Alin Nica, cunoscut opiniei publice datorită investițiilor în infrastructură și utilități, fapt care a atras proiecte serioase în localitate.
La eveneiment au fost prezenți Alina Gorghiu, senator de Timiș și Cristian Bușoi, secretar general al PNL.

Dintre cei 406 delegați prezenți, 255 și-au exprimat votul în favoarea lui Nicolae Robu, iar 142 l-au votat pe Alin Nica și 9 voturi au fost anulate.

Întâmplător sau nu cele două posturi de  de prim-vicepreședinți vor fi ocupate tot de oaneni din vechea echipă, Marilen Pirtea, rectorul UVT, care se va ocupa de Resortul Strategii politice și comunicare și Nastor gheorghe, primar Gottlob, care va coordona Resortul de Politici publice.

Iată care sunt punctele forte datorită cărora a reușit Nicolae Robu să câștige funcția de președite PNL Timiș – fragment extras din discursul dinaintea alegerilor, postat pe facebook în 18 aprilie.

Candidatura mea, de-acum, se bazează pe următoarele atuuri, pe care le consider de interes pentru PNL, pe care le revendic:
1. Sunt om de echipă, tolerant și iertător, capabil să coagulez tot ce are partidul mai bun; ca dovadă, pe tot parcursul acestei perioade electorale, nu am răspuns niciunei provocări, niciunei calomnii, nici măcar celor grosolane, din partea competitorilor –și ele au fost, din păcate, din belșug (a se vedea mass-media scrisă, audio și audio-vizuală)!-
2. Am experiență în administrația publică și pot direcționa activitatea politică a filialei astfel încât ea să fie de ajutor primarilor PNL; de altfel, nu este întâmplător că majoritatea netă a primarilor îmi sunt alături în aceste alegeri, mulți dintre ei –mai precis: 10-, fiindu-mi coechipieri, în formula de BPJ pe care, noi, componenții ei, împreună cu o mulțime de alți colegi, prin consens, am stabilit-o, pentru a o propune corpului elector
3. Reprezint aproape 50% din populația și implicit din electoratul județului Timiș
4. Sunt, în mod detașat, persoana din filială cu cea mai mare notorietate pozitivă și încredere la populație, atât în plan local, cât și la nivel județean și național
5. Am proiecte de mare impact pentru Timișoara –construcția de pasaje, poduri, noi bulevarde, proiectul Timișoara Capitală Europeană a Culturii în 2021, etc.-, pe care le voi materializa în următorii ani și care îmi vor aduce un și mai mare prestigiu și o și mai mare încredere a oamenilor și din tot ce acumulez eu, o bună cotă parte se transferă spre PNL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.