conferinta Nicolae Robu
conferinta Nicolae Robu

Prin decizia de astăzi a Biroul Politic Naţional PNL Nicolae Robu este președinte unic al filialei Timiș, iar Dan Popa va ocupa postul de prim-vicepreședinte.

Aflat la Singapore, Nicolae Robu a aflat despre numirea de astăzi și consideră această decizie ca fiind o încununare a succesului în urma alegerilor din iunie. Pe de altă parte, Dan Popa a anunțat, încă din timpul campaniei electorale, că se va retrage de la conducerea partidului în cazul în care PNL nu va reuși să preia conducerea CJT.

Vă reamintim că la nivelul organizației județene PNL există tensiuni datorate faptului că mai mulți primari susțin că Nicolae Robu nu ar mai trebui să mai conducă PNL Timiș, principalul motiv fiind negocierile eșuate pentru președinția CJT.

Numirea mea în funcția de președinte unic al PNL Timiș reprezintă, fără îndoială, în primul rând, consecința aprecierii de care s-a dovedit că mă bucur din partea cetățenilor Timișoarei, prin numărul mare de voturi obținute în recentele alegeri – să nu uităm: după numărul de voturi, m-am situat, în PNL, pe locul 3 pe țară, devansat doar de colegii Emil Boc și Ilie Bolojan -, cu toată vitregia condițiilor în care am candidat -absenteism, etc.-, dar și aprecierii din partea timișenilor din orașele și comunele județului, care și-au arătat sentimentele în contactele directe cu mine din campania electorală și, bineînțeles, aprecierii din partea colegilor din filială și a celor din Biroul Politic Național, inclusiv a celor doi copreședinți naționali ”, a transmis Nicolae Robu de la Singapore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.