În urmă cu câteva zile municipalitatea anunța restricții de circulație la Pasajul Popa Șapcă. Restricții care ar fi trebuir să fie valabile 10 zile, însă astăzi se revine asupra acestei decizii și circulația a revenit la normal cu începere de la ora 15.

Inițial am stabilit cu beneficiarul, cu primăria, să tăiem doar copacii, iar ulterior pentru că nu putem să blocam circulația, atât pe Popa Șapcă, cât și pe Jiul s-a ajuns la concluzia că nu putem să deschidem lucrarea în timp ce lucrările la Pasajul Jiul au închis total circulația. Șansele ca lucrările la Pasajul Popa Șapcă să înceapă anul acesta sunt minime, sunt o grămadă de chestiuni care mai trebuie rezolvate. Beneficiarul dorește să sincronizeze cât se poate lucrările astfel încât deranjul să fie minim.În afară de avizele de la CFR, vor mai fi clarificări cu cei de la gaz, termoficare și electrica. Sunt o gramadă de clarificări. Avize sunt, dar va trebui să primim mai multe aprobări pentru execuția efectivă a lucrării”, a declarat astăzi Bogdan Faur, reprezentantul Sylc Con Trans, pentru publicația pentrutimisoara.ro.

Vă reamintim că proiectul de reamenajare cuprinde Bul. Antenei, unde vom avea patru benzi de circulație între strada Aristide Demetriade și sensul giratoriu, între Calea Sever Bocu și Mitropolit Dr. Vasile Lăzărescu. În ceea ce privește strada Demetriade aceasta va mai avea o bandă de circulație, modificare care se va face fără lărgirea părții carosabile, participanții la trafic vor putea vira la stânga.

De asemenea, proiectul mai prevede și trotuare, piste de biciclete pe ambele sensuri de mers, 47 de locuri de parcare și patru benzi de circulație pe strada Popa Șapă.

Bulevardul Antenei va avea pe acest tronson patru benzi de circulație, precum și o legătură printr-un sens giratoriu cu Inelul II.

Valoarea proiectului depășește 6 milioane de euro și lucrarea are termen de execuție de 18 luni, din momentul semnării ordinului de începere a lucrărilor.

Pe de altă parte însă, lucrările efective la pasaj sunt întârziate datorită faptului că se așteaptă avizele de la CFR, fără de care nu se poate face nimic.

Firma Sylc Con Trans a fost înființată în anul 2004, iar în anul 2015 firma figura cu un număr de 163 de angajați, un profit net de 1.587.046 de lei și o cifră de afaceri de 57.227.728 de lei.

Informațiile despre firma Sylc Con Trans au fost furnizate de www.termene.ro.

sylc con trans

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.