motocros
motocros

Iubitorii motocrosului vor fi din nou în elementul lor deoarece la finalul acestei săptămâni începe sezonul competițional. Astfel că, sâmbătă și duminică, va avea loc Campionatul Național pe Echipe, organizat de Clubul Sportiv MotoExtrem Lugoj în colaborare cu Primăria Lugoj.

afis concurs motocros
afis concurs motocros

Traseul se află pe Dealul Hezerișului unde se ajunge de pe centura Lugojului. Vor fi prezente la acest eveniment toate echipele de motocros din România.

Pista a fost inaugurata anul trecut in 5.09.2015  prin Cupa Lugojului. Apoi , in data de 12.09.2015 s-a organizat etapa a-3-a de Campionat National Individual. Liviu Jigmond  fiind cel care a făcut acest lucru posibil prin faptul că a pus la dispoziția iubitorilor de motocros terenul unde este construită această pistă, care unica pistă functională de nivel național în momentul actual în zona de vest a țării.

Aceasta ar fi cea de-a 3-a competitie organizata de Moto Extrem si prima cursa din acest an.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI:              

Sambata 2.04.2016 vor evolua clasele:  50cmc, 85cmc, MX1și veterani. .

Duminica 3.04.2016 vor evolua clasele  65cmc, MX2  și  amatori .

Pista a fost construita in 2009 pe terenul  personal al lui Liviu Jigmond , de atunci fiind folosita pentru antrenament de multiplul Campion Național Stoichescu Mihai . Este unica pistă functională de nivel național în momentul actual în zona de vest a țării.

Foto: fondos7.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.