Vremea își spune cuvântul pe șantierul Michelangelo. E frig și plouă, iar asta a încurcat atât de mult graficul lucrărilor, încât astăzi, autoritățile nu știau să spună dacă va mai fi posibil să se dea în folosință partea subterantă a pasajului, până la Crăciun, chiar dacă foarte puține lucrări au mai rămas de efectuat.

„Vremea este cumplită, s-a lucrat și în aceste condiții, dar evident că nu cu același spor ca și în condiții meteo favorabile, v-am spus de la început că există anumite operații tehnologice care nici nu pot fi făcute la temperatură scăzută și umiditate”, a declarat Nicolae Robu.

Oricum, primarul nu crede că cineva ar avea motive să fie nemulțumit de ceea ce s-a realizat până la ora actuală, pentru că se lucrează și sâmbata, și pe ploaie, și cu lumină artificială, uneori. „Să nu uităm, sunt un an și opt luni de când am început aceast proiect extrem de complex și extrem de greu, nu mai mult”, a amintit edilul.

„La ora asta ar fi trebuit să fie gata cu placarea unei porțiuni mici din pereții mulați. Se scoate totul afară și atunci mai e de făcut doar hidroizolația, asfaltarea și alinierea gurilor de acces la rețele de canalizare și pluviale. Deci, zilele rămase până de Crăciun, ar fi suficiente pentru a se termina lucrările, cu condiția ca vremea să fie bună”, a mai spus Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.