Adrian Mardan
Adrian Mardan

Ieri seară, Club 30 din Timișoara a fost gazda unui dublu eveniment. Artistul Adrian Mardan, alias mardanA  și-a lansat albumul muzical ”DIEGETIC” (muzică de teatru, film, producții tv)  și volumul de poeme ”Buzunarul de vară B&L”. Evenimentul a fost organizat de Asociația COMPANIA VOLUTARTE.

Alături de artist au fost prezenți la eveniment, în calitate de invitați speciali, oameni dragi lui, care fiecare în felul său, au contribuit la evoluția sa, scriitorul Robert Șerban, regizorul Mihaela Lichiardopol, jurnalista TV Dite Dinesz, actrița Mălina Manovici și solista Alexandra Radu.

Într-un cadru intim și prietenos Adrian Mardan a reușit pe parcursul a câteva ore să ne facă să uităm de agitația de afară, de problemele zilnice transpunându-ne într-o lume ideatică, într-o lume unde simțirea și trăirea se conjugă la maxim.

Momentul în care Adrian și-a luat chitara, a fost momentul în care emoția a dispărut și a apărut talentul îmbinat cu ore de muncă, o muncă care nu plafonează, o muncă care l-a desăvârșit ca om, artist și dascăl.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.