proclamatia de la timisoara

Cu 25 de ani în urmă timișorenii au ieșit în stradă pentru drepturile noastre, pentru dreptul la liberă exprimare, care în momentul de față este garantat prin Constituția României. Astfel că fiecare om are dreptul la propria sa opinie politică, iar în Timișoara acest drept are o și mai mare valoare deoarece a fost primul oraș unde s-a murit pentru acest drept.

PSD Timiș arată într-un comunicat emis astăzi că politizarea unor acțiuni care au legătură directă cu Revoluția din 1989 denotă clar modul în care anumite formațiuni politice vor să controleze opinia publică.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, în cursul zilei de mâine, în Piaţa Operei se va citi un text care se doreşte a fi o nouă Proclamaţie de la Timişoara. Până aici, nimic greşit, însă informarea cu privire la acestă nouă proclamație a plecat direct de la Biroul de Presă al PNL-Timiș” se arată în comunicat.

Este o dovadă clară a politizării mitingului şi a implicării PNL-ului şi a domnului Nicolae Robu în această acţiune care, din acest moment, nu mai poate purta numele de acţiune civică, susține Biroul Permanent Județean al PSD Timiș.

Sursa foto: frontpress.ro

11 COMENTARII

 1. Daca e nevoie mai facem o revolutie…pentru ca securisti si comunisti sa dea inapoi tot ce au furat in tara asta!!!!!..Nu dormiti…ca venim..noi..Timisoara!!!!!

  • Daca ati fi citit cu atentie, materialul este semnat de mine si este dintr-un comunicat de presa PSD, la fel cum publicam si comunicatele ACL. Eu, sincer nu pot sa inteleg astfel de comentarii.

   • Te numesti jurnalista? Daca chiar te-ai fi priceput, ai fi verificat informatia postata …. Cum sa postezi minciuni doar ca sa dezinformezi publicu?

    Sa va fie rusine

 2. Care sunt acei cei din urma cu 25 de ani care au fost pe strada??? Domnul ROBU? Sau papagali de la PNL???Ca in rest nu „tip” la toți si pe toate, ca ei sunt TIMIȘOARA !!!!! Sa va fie rușine PNL!!!!

 3. Ultimul racnet! Cine a fost mai intai, omul sau maimuta…?
  Revelatie de ultima ora: Adam a fost prima maimuta.
  Dar Eva ce a fost…? ( Aceasta cu Eva este foarte simpla… Eva a fost… prima clona.)
  Citeste aici si in continuare: http:// is . gd / g 6 a e s p (fara spatii goale intre litere).
  Nu este gluma. Citeste, gandeste, analizeaza. (si da mai departe, daca vrei sa citeasca si altii).
  Si nu uitati sa votati. Votati cu… papa, daca vreti papa (potol sau haleala, etc.).
  Pa! Pa! Adica… Pa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.