În data de 15 august, Uniunea Bulgarilor din Banat România (U.B.B.R.) şi Primăria Dudeştii Vechi, judeţul Timiş organizează inaugurarea instalaţiei nocturne de pe HRISTO STOICIKOV ARENA, din localitate.

Cu această ocazie va avea loc un meci de fotbal în scop caritabil, care va aduce pe stadion nume sonore ale fotbalului internaţional, dar şi reprezentanţi de frunte ai vieţii medicale româneşti.

Astfel, şi-au confirmat participarea: fosta glorie a fotbalului bulgar Hristo Stoicikov, care a obţinut în 1994 „Balonul de Aur”, Miodrag Belodedici, acad.prof.univ.dr. Irinel Popescu, împreună cu alţi cinci medici de la Spitalul Fundeni din Bucureşti, precum şi conf.dr. Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, care va fi însoţit, de asemenea, de o echipă de medici. Pe teren îşi vor demonstra măiestria şi câţiva tineri care au suferit transplant de cord, hepatic sau renal şi care au învins în lupta cu boala.

Meciul de fotbal va începe de la ora 20 şi se va derula în scop caritabil, banii obţinuţi din donaţii, vânzarea biletelor (al căror preţ este de 5 lei) sau din  licitaţia organizată în pauza meciului vor fi direcţionaţi către Kassandra Rotariu spre a o ajuta în lupta pentru viaţă.

Foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.