inaugurare tramvaie noi reconditionate

Transportul public în comun va fi o prioritate pentru anul 2017. Aceasă afirmație îi aparține primarului Timișoarei, care în cadrul conferinței de presă de astăzi a ținut să sublinieze eforturile pe care le-a făcut, în calitate de primar, pentru a plăti autobuzele și trolebuzele achiziționate de administrația Ciuhandu.

Dintre cele 20 de minibuze sosite de curând, 6 vor intra în uz, restul având nevoie de instalarea sistemului de ticketing. Însă, este foarte posibil ca acestea să intre în circulație și fără acest sistem de validare, care trebuie montat de UTI.

În acest moment nu se știe exact care vor fi traseele pe care urmează să circule aceste minibuze, urmând ca zilele acestea directorul RATT să facă propuneri în acest sens.

Probabil vor fi introduse în zonele neacoperite de mijloacele de transport actuale și de asemenea, la orele de vârf, vor suplimenta mijloacele de transport existente și care nu fac față”, a declarat Nicolae Robu.

În ceea ce privește reabilitarea următoarelor 14 tramvaie, pentru anul 2017 va fi alocată suma de 32 de milioane de lei. 14 au fost furnizate iar, 8 sunt deja în trafic. Vă reamintim că este vorba despre un contract cadru în care este prevăzută reabilitarea a maxim 30 de tramvaie de către firmele din Arad și Pașcani.

Suntem mulțumiți și continuăm să reînoim flota de tramvaie”- Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.