Președintele PNȚCD Timișoara, Ciprian Mihok, este nemulţumit de distanţa la care se află mesh-urile electorale ale competitorilor faţă de secţiile de vot pentru alegeri.

„Când am intrat în cursa electorală am spus că intru în această competiţie cu credinţă şi mai ales fără teamă. Fără frică de ceilalţi competitori, de această competiţie, pentru că am încredere în partidul pe care îl reprezint, în echipa care îmi stă alături. Le doresc celor din Colegiul 3, timişorenilor, românilor, să aleagă parlementari, tineri serioşi, care nu-i mint, care să le reprezinte interesele, tineri dornici de muncă, tineri care să nu-i fure. PNȚCD este un partid care promovează bunul simț. L-am votat astăzi pentru că promovează onestitatea. Am votat astăzi antihoţie și, aici mă voi referi la hoția ce se întâmplă pe străzile Timișoarei”, spune Ciprian Mihok.

Totodată, acesta spune că sunt cazuri în care afişele electorale se află la mai puţin de 500 de metri de secţiile de votare.

„Urmează să merg la BEJ să depun o sesizare și o plângere penală în ce privește nerespectarea legii electorale. În acest colegiu, pe străzile Timișoarei sunt cure electorale care nu au fost ridicate, deși trebuiau să fie ridicate de sâmbătă, de la ora 7. Toţi competitorii mei şi-au lăsat materialele electorale pe o rază mai mică de 500 de metri de secţiile de votare. (…) Pe străzile din Timişoara, în colegiu, la anumite intersecţii, lângă şcoli, încă mai există panouri electorale ale competitorilor. Asta se cheamă furt și nu este normal să se întâmple așa ceva în România anului 2014”, afirmă Ciprian Mihok.

Mihok a votatin această după-amiază, la secția amenajată la Liceul Azur din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.