consilieri locali PSD
consilieri locali PSD

Consilierii locali PSD au adresat o scrisoare deschisă primarului Nicolae Robu, în care critică faptul că toate promisiunile edilului din cei 4 ani de mandat au rămas doar pe hârtie și îl invită pe acesta să vadă faptul că mizeria, minciuna și incompetența nu pot fi acoperite cu gelul estompator pe care-l folosește pentru păr.

Scrisoare deschisa a consilierilor PSD din cadrul Consiliului Local Timișoara:

Domnule primar,

Mizeria, minciuna şi incompetenţa nu pot fi acoperite cu gel estompator. Oricâte flori mai plantaţi în centrul Timișoarei, ele nu o să compenseze lipsa realizărilor personale şi nici nu o să acopere aberaţiile pe care le-aţi debitat de patru ani încoace. Coşmarul Timişoarei trebuie să înceteze odată cu finalul mandatului dumneavoastră de primar pentru binele colectiv şi pentru integritatea acestui oraş care s-a umplut de kitch şi a îndurat umilinţe peste umilinţe din cauza dumneavoastră. Aţi transformat Timişoara în subiect de bancuri atât prin comportamentul dumneavoastră public cât şi prin ridicolele proiecte pe care le-aţi servit drept idei de mare succes: după palmieri şi metrou, acum avem o pădure de semafoare. Excelentă ispravă din categoria „ce aberaţii mai debitează Robu”. Din păcate, băşcălia prejudiciază grav imaginea Timişoarei, dar dumneavoastră nu aveţi cum să observaţi asta.

Aţi promis 800 de blocuri reabilitate în patru ani şi aţi făcut doar 5% dintre ele, vi se pare un motiv de laudă? Aveţi tupeu! Aţi promis cinci parcări de mari dimensiuni, trei poduri, stadion, centură, sală polivalentă, bazine olimpice şi nu aţi făcut nimic. Ba mai mult, aţi desfiinţat cinci sute de locuri de parcare din centru. Asta e o realizare, nu? Aţi promis eradicarea vagabondajului. Degeaba, cerşetorii sunt tot pe străzi. Tramvaiele sunt pline de hoţi care agresează călătorii, intimidează copiii şi bătrânii, fură pe toată lumea, iar dumneavoastră ce reacţie aveţi? Ne daţi lecţii de istorie: „se fură dintotdeauna”. Asta credeţi că îşi doresc oamenii să audă de la cel pe care l-au ales? Din păcate, dumneavoastră vă plimbaţi cu o limuzină confortabilă. Până şi peisajul se vede altfel. Dacă v-aţi da jos din Mercedes aţi vedea mizeria din oraş şi aspectul de junglă al spaţiilor verzi, altele decât cele din parcurile modernizate cu proiectele lui Gheorghe Ciuhandu. Dar e greu să ceri eficienţă de la Retim, de la prietenii care v-au dotat cu maşină pentru luxul personal. Dar cine să vă sfătuiască? Personajele dubioase care vă înconjoară acum, cei pe care i-aţi reevaluat, cei care au beneficii materiale serioase de pe urma prieteniei cu dumneavoastră?

Îmbătat de mirajul puterii, mânat de orgolii, obsedat de propria persoană, pozaţi permanent în erou şi daţi vina pe cine se nimereşte, oricine, doar ca să rămâneţi în picioare. Dacă nu e PSD-ul de vină, dacă nu e presa, cineva este sigur. Pe propriul dumneavoastră viceprimar l-aţi vândut cu prima ocazie. Nu a fost un sacrificiu, a fost o dovadă a caracterului dumneavoastră. Dar, vine şi decontul. Pentru că oamenii nu vor ţapi ispăşitori, nu vor justificări, vor rezultate, le aşteaptă.

Aşteptăm cu interes să vedem ce veţi mai inventa în materie de promisiuni pentru a le câştiga votul. Cu ce mega proiecte veţi încerca să-i aburiţi şi până unde veţi putea merge cu tupeul. Aşteptăm cu interes.

1 COMENTARIU

  1. Stimati consilieri locali, ati facut parte din echipa Consiliului Local al Primariei Timisoara timp de 4 ani. Daca dumneavoastra considerati ca nu sunt realizari remarcabile ale Administratiei Locale in acesta perioada, sunteti deopotriva vinovati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.