(GALERIE FOTO)

Maternitatea Odobescu, care acum face parte din Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, beneficiază de un amplu proiect de reabilitare, modernizare, dezvoltare și echipare. Sursa de finanțare este de la bugetul local, bugetul de stat și Fondul Euopean de Dezvoltare  Regională, durata de implementare este de 13 luni, cu începere din 30 septembrie 2014, până în 29 octombrie 2015. Valoaareeaa totală este de 10.694.419,46 de lei, cu TVA, din care peste 8 milioane reprezită valoarea asistenței financiare nerambursabile, ceea ce reprezintă 98% din valoare proiectului.

Obiectivul este modernizarea și dotarea cu echipamente performante a ambulatoriului Spitalului Clinic de Urgență Timișoara. Suprafața utilă, care se dorește a fi amenajată este de aproximativ 600 mp, situându-se atât la parterul clădii, cât și la primul etaj. Astfel, au fost propuse un numărr de 14 cabinete, ditre care 7 vor fi reamenajate și alte 7 vor fi reabilitate, modernizate, echipate și dotate cu echipamentul necesar.

Grupul țintă este populația feminină și nou-născuții cu patologie complexă, dorindu-se să se creeze un centru de excelență în zona de vest a țării.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.