Marius Dugulescu

Marius Dugulescu a dezvăluit acum două ore care a fost scopul ascuns a lui Nicolae Robu pentru atacurile lansate la persoana sa și pentru blocarea unei alianțe a PMP cu PNL la nivel local.

Consilierul local Marius Dugulescu susține că în PNL Timiș s-a urmărit consolidarea poziției lui Nicolae Robu pentru funcția de președinte al organizației județene și implicit demisia lui Dan Popa din funcția de copreședinte, precum și înlăturarea lui Alin Popoviciu.

În urma alegerilor locale Partidul Mișcarea Populară Timiș are 2 consilieri județeni și 2 consilieri locali.Încă din seara alegerilor am transmis conducerii PNL Timiș că, noi cei din PMP Timiș și Timișoara, suntem deschiși la o colaborare pentru a forma majorități în CJT si CLT, ce-am primit în schimb? multe atacuri la persoana! Nu înțelegeam ce sens au aceste atacuri când se vedea cu ochiul liber că PNL are nevoie de alianțe în vederea formării de majorități, atât la Consiliul Local Timișoara dar mai ales la Consiliul Județean Timiș. M-am dumirit repede, am realizat care era miza, din păcate nu una politică și nici matură.

Scopul denigrării mele avea ca singur obiectiv blocarea unei alianțe a PNL cu PMP.

Dar de ce, când ei, în mod normal, ar fi trebuit să ne invite imediat după alegeri la sediul PNL pentru consultări! Chiar dacă vă va fi greu să credeți, scopul acestor atacuri au fost ca PNL să piardă preluarea CJ Timiș și de a bloca preluarea Președinției CJT de către Alin Popoviciu. De asemenea prin această strategie malefică co-președintele Dan Popa urmează să-și dea demisia, așa cum a anunțat, în caz că nu se reușește câștigarea acestui obiectiv!

Deci cu alte cuvinte, tot acest joc ieftin a avut ca singur scop consolidarea unei singure persoane în Filiala PNL Timiș (știți voi cine) și înlăturarea altora cu prețul pierderii CJ Timiș! Asta da lider de partid, sacrifici întreg partidul și primarii tăi pentru a-ți regla conturile din interiorul partidului! Trist domnule primar Robu, da despre dumnealui este vorba!

În timp ce PNL-ul este măcinat de orgolii și lupte interioare am fost invitați de către dl. Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș să discutăm despre proiecte comune, programe asumate în campanie de noi și ei și cum putem forma majorități în CJT și CLT. Au fost discuții serioase și foarte directe, fiind toți trei tineri( Roxana Iliescu, Sorin Grindeanu și eu) ne-a fost destul de ușor să realizam că toți ne dorim o altfel de abordare în administrarea orașului și județului, una în slujba cetățenilor nu a grupurilor de interese, una sincera nu prefăcută!

Este timpul pentru o altă mentalitate, noi cei aleși trebuie să transmitem tuturor că am înțeles că noi suntem la dispoziția cetățenilor, că am fost aleși pentru a le face lor o viață mai bună, mai frumoasă, NU să favorizăm anumite firme și să ne îmbogățim noi și familiile noastre! În încheiere vreau să o felicit pe Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș, pentru maturitatea de care a dat dovadă și sinceritatea cu care a abordat aceste negocieri politice dar mai ales pentru verticalitate, a demonstrat că este puternica și că nivelul ei dă clasă unor bărbați politici a căror singure argumente sunt amenințarea sau insulta! PMP Timiș nu este și nu va fi niciodată satelitul altui partid și cu atât mai puțin a unor persoane sau grupuri de interese! 
E timpul să facem politică și administrație serioasă, curată, așa cum am declarat la depunerea jurământului.*Așa să ne ajute Dumnezeu!” a scris pe facebook consilierul local Marius Dugulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.