În data de 6 iunie 2014, Marian Constantin Vasile, a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al CJ Timiș, după 9 luni printr-o hotărâre a Tribunalului Timiș acesta revine la vechea sa funcție.

Astăzi, 23 februarie, a fost comunicată oficial decizia “care spune foarte clar două lucruri extrem de importante: câștigarea primului proces, dar și suspendarea efectelor hotărârilor Consiliului Județean până la soluționarea definitivă a cazului la Curtea de Apel, care este executorie”, se arată în comunicatul trimis de Marian Vasile.

Acesta mai ține să precizeze că revenirea sa în funcție nu a fost scopul său principal, totuși îi aduce o oarecare bucurie, deoarece astfel va avea ocazia de a-și duce la bun sfârșit proiectele începute. După cuvintele frumoase de început, nu se lasă prea mult așteptate nici criticile la adresa executivului consiliului, mai exact la adresa PSD, pe care nu uită nici de această dată să îl învinuiască de încălcarea legii și feudalizarea României.

“Îmi permit să le atrag și eu atenția colegilor din PSD asupra faptului că ar trebui să acorde mai multă atenție la abordarea actului administrativ, care trebuie făcut în concordanță cu legea și procedurile în vigoare”, este tonul în care Marian Constantin Vasile își încheie comunicatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.