PNL Timiș prin vocea secretarului coordonator al partidului, Marian Constantin Vasile, era pe cale să discrediteze un consilier local prin aruncarea unor zvonuri false către presă. Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș a lansat către un jurnalist de la Televiziunea Cetățeanului acuze deosebit de grave față de un consilier local.

Consilierul local Liviu Vasiu, care a fost exclus din PNL, a fost acuzat de fals în acte, cu referire la un document depus de acesta la primăria Săcălaz, care avea ștampila PNL Timiș. Documentul reprezenta o contestație la excluderea din partid a trei consilieri locali.

Marian Vasile a declarat într-un interviu, că PNL Timiș nu a înregistrat un astfel de document la sediu și dacă există în realitate depus la primăria Săcălaz, e un fals.

„După știința mea, în calitate de secretar coordonator al filialei PNL Timiș, nu s-a înregistrat în registrul nostru o astfel de contestație. Ca atare, având în vedere că am vorbit și cu personalul din filială, s-ar putea să fie vorba, într-adevăr de un fals, fiindcă ștampila PNL Timiș a fost pusă pe un astfel de document” spune Marian Vasile.

Ei bine, documentul nu este un fals, el fiind confirmat de doamna care se ocupă de registrul de intrări-ieșiri al PNL Timiș, jurnalistul nu a „mușcat” informația, iar Marian Vasile a ascuns cu bună știință adevărul sau chiar nu știe ce se întâmplă sub poziția pe care o are.

Într-un cuvânt incompetență peste iz de fals…

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.