O timișoreancă va aștepta primăvara cu o bicicletă nou-nouță, concepută chiar în Timișoara, de un tânăr pasionat de biciclete, care le construiește de la zero.

Zeno, de la ZCyclery, susținut de chipa Timișoara Cycle Chic, a  demarat un concurs pe pagina de Facebook Timișoara Cycle Chic (https://www.facebook.com/cyclechictimisoara). În competiție s-au înscris 120 de fete, iar una dintre ele va pleca acasă mâine, cu o bicicletă realizată piesă cu piesă de timișoreanul pasionat de vehiculele pe două roți.

Tinerele trebuie doar să fie prezente pe 20 decembrie, în cafeneaua D’arc din Piața Unirii, începând cu ora 20:00, la întâlnirea dedicată tragerii la sorți.

„Am discutat cu băieții care fac parte din Timișoara Cycle Chic și am hotărât să facem un cadou de Crăciun. M-am apucat să construiesc o bicicletă simplă, elegantă și fiabilă, cu un cadru raw metal, ceva ce mă reprezintă pe mine, pentru că nu pun foarte mult accent pe o culoare la bicicletă, ci pe compoziție și pe calitatea produselor”, spune Zeno.

Timișoara Cycle Chic este o “comunitate” închegată după ideea Copenhaga Cycle Chic, care surprinde moda bicicliștilor timișoreni și cultura bicicletei în Capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.