PSD

La nivel de județ PSD Timiș se va îmbogăți cu mai mulți primari în perioada de 45 de zile de traseism cât a asigurat Guvernul Ponta. Zeci de consilieri locali sunt gata să intre și ei în PSD. Chiar și în Consiliul Local Timișoara, PSD așteaptă să își sporească numărul aleșilor locali.

 “Am fost sunat de foarte mulți primari de la alte partide, de consilieri locali, în special de la PNL. Oamenii sunt extrem de dezamăgiți de ce înseamnă alianța cu PDL, de ce înseamnă alierea cu cei împotriva cărora au luptat și au obținut votul de la oameni. (…) Cine vrea să lupte în continuare contra lui Traian Băsescu și a sistemului lui Traian Băsescu trebuie să vină alături de noi sau aliații noștri. PNL s-a aliat cu cei împotriva cărora au luptat și au luat voturi pentru asta”, ne-a spus Sorin Grindeanu.

În 28 august, guvernul a adoptat in sedinta extraordinara ordonanta privind migratia primarilor de la un partid la altul, propusa de PSD si criticata dur de opozitie. Alesii locali vor putea opta pentru un partid pana la jumatatea lunii octombrie, cu doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale.

6 COMENTARII

  1. Felicitari tuturor care nu si tradeaza electoratul USL , cei care nu merg cu PDL si se reintorc la USL ,rusine traseistilor ,rusine NICOLAE ROBU care a tradat timisorenii si sa dus la dusman ,la PDL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.