Mai sunt doar două săptămâni până când sistemul sofisticat de Traffic Management trebuie să devină complet funcțional, adică să devină peste noapte inteligent.

Mai multe zone din Timișoara sunt afectate de ”inteligența” semafoarelor recent instalate. Timșoreni din diverse zone ne-au informat cu privire la faptul că mașinile și pietonii au verde concomitent, fapt care evident reprezintă un pericol pentru siguranța paticipanților la trafic.

Această situație a fost comunicată și reprezentanților primăriei Timișoara, care însă nu au găsit o modalitate de rezolvare a problemei și au dat un răspuns pe măsură.

Sunt timișoreancă de o viață și avem un primar abuziv, care tratează orașul acesta ca pe tarlaua lui.  Doresc să semnalez problema semafoarelor, care au concomitent verde pentru mașinile care virează de pe coturi cu pietonii, în primul rând pentru semaforul din centru catedrala- am și sesizat primaria – direcția de circulație – și am primit email (pot să vi-l pun la dispoziție) în care DA, mi se confirmă ca semaforul din centru are verde simultan și pentru pietoni și pentru mașini 10 secunde.

Am copil pe care îl duc la școală în centru și din cauza nebuniei din trafic nu îl pot  lăsa singur. Un alt semafor recent instalat, căci dl. primar a dispus semaforizarea orașului din metru în metru, este pe strada unde locuiesc, care la fel are simultan verde atât pentru pietoni cât și pentru mașinile care virează de la stanga ( str. I. Barac cu bdul.Dâmbovița). Astăzi era să mă calce o camionetă pe verde în mijlocul trecerii de pietoni. Suntem disperați! Suntem foarte mulți părinți în situații similare și primarul continuă să dispună instalarea semafoarelor exterminante, de parcă are un targhet să ne extermine.

În speranța că emailul meu v-a trzit interesul aștept un răspuns. ”, email trimis de o timișoreancă primăriei, comisiei de circulație.

Iată ce răspund reprezentanții primărei:

raspuns primarie comisia de circulatie

Tot pe aceași temă a semafoarelor ”inteligente” vă prezentăm o scrisoare deschisă adresată întâiului om al urbei, primarul Nicolae Robu.

scrisoare-deschisa-pt-robu

5 COMENTARII

  1. Il punem pe Robu in intersectii sa dirijeze circulatia, populatia este foarte stresata de haosul din oras la care contribuie si semaforizarea aiurea si fara rost la primarului Al Bano – Robu.!!!!!

  2. Nesimtiti
    sa vedeti la colegiu banatean ce e la trecerile de pietonii unde trec copii; zici ca magarul asta de primar are chair norma sa elimine din timisoreni

  3. eu l-as imbraca in trening pe Nenea Robu, sa nu se vada ca e el, si l-as urca in tramvaie intre orele 7 si 8 , dupa care l-as pune sa treaca trei treceri de pietoni consecutiv…..centru parc central, centru catedrala si parc central statie de tramvai……si daca mai ramane ceva din el, sa se imputa in tramvaiele mizrabile care vin unu la 40 de minute……sarumana

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.