Una dintre  probleme cu care se confruntă, de mai mult timp, primăria oraşului nostru se referă la imobilele care nu au atorizaţii de contrucţie. Din păcate astfel de situaţii nu sunt puţine, iar proprietarii în cauză tratează cu un dezinteres maxim absolut toate reclamaţiile şi sesizările care le sunt făcute.

Un astfel de caz, în care această sitaţie se perpetuează de mai multă vreme se află pe str. 1 Decembrie nr. 7, unde proprietarul unui apartament a efectuat o serie de lucrări ample fără a avea nicun aviz pentru acestea. Cu toate că i s-a atras atenţia, în repetate rânduri, să oprească lucrările, individul în cauză nicimăcar nu s-a obosit să plece urechea la avertismente şi amenzi.

Nu este singurul aflat în această situaţie care degenerează de la o zi la alta, nepăsarea şi indolenţa sunt numitorul comun. Din păcate amenzile nu prea îi sperie, dar rămâne de văzut ce vor face în situaţia când vor primi astfel de amenzi zilnic.

1 COMENTARIU

  1. Marea majoritate a ap de bloc au schimbate geameuri ,fiecare ce forma si culoare a dorit,,balcoanele sunt inchise in ce si cum a dorit fiecare deci clar fara autorizatii,in interior cu care vorbesti cand zugraveste sparge tot ap cum il taie capul netinand cond de strucura de rezistenta…in strainatate nu tamplarie ci si para solarele de pe fatade aui aceiasi culoare,adica ordine si disciplina.aceiasi problema ca si cu casele tiganesti inspectorii de zona sunt practic inexistenti,nu stiu ce alte atributii de seviciu au dar din acest punct de vedere e vizibil ca nu si fac datoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.