gradinita

Mai multe grădinițe din Timiş vor fi comasate. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean,  fondurile de la Ministerul  Educației  sunt astfel mai uşor de accesat, decât dacă ar trebui accesate de fiecare grădiniţă în parte.

Totodată două grădinițe din Jimbolia vor fi comasate, iar o alta din Deta va fi arondată la liceul din aceeaşi localitate.

Inspectoratul şcolar a luat decizia ca o gradiniță din Timișoara să fie desființată. Este vorba de Grădiniţa Nr. 9. Copiii vor merge din următorul an la Grădinița PP Nr. 33.

Din toamnă vor fi comasate Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 cu Grădinița cu PP Nr. 2, Grădinița cu PP Nr. 11 cu Grădinița cu PP Nr. 12, Grădinița cu Program Săptămânal Nr. 1 cu Grădinița cu PP Nr. 14, Grădinița cu PP, Nr. 9 cu Grădinița cu PP Nr. 20, Grădinița cu PP Nr 31 cu Grădinița cu PP Nr. 23, Grădinița cu PP Nr. 24 cu Grădinița cu PP Nr. 25, Grădinița cu PP Nr. 19 cu Grădinița cu PP Nr. 33 și Grădinița cu PP Nr. 48 cu Grădinița cu PP Nr. 53.

Aceste comasări sunt realizate doar din punct de vedere administrativ. Practic, părinții îi vor duce pe micuți în aceleași locații.

 

(sursa foto: renașterea.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.