(GALERIE FOTO)

Din 19 februarie în magazinele Lidl vor avea oferte atractive la echipamentele auto.

 Magazinul vă propune pentru relaxarea dumneavoastră chiar și atunci când prinde-ți aglomerație în trafic o husă auto cu masaj (111 lei). Datorită funcției sale de încălzire, aceasta este perfectă mai ales pentru zilele răcoroase când este bine venită mai multă căldură în mașină.

Dacă sunteți interesați în schimbarea aspectul interior al mașinii, atunci puteți opta pentru un set de huse auto cu 14 piese (79.99 lei) și pentru un set de covorașe auto carlux (29.99 lei). Nu uita nici de accesoriile auto (14.99 lei), de termometrul auto (14.99 lei), de handsfree-ul cu bluetooth (59.99 lei) sau de suportul auto universal (34.99 lei) pentru telefon sau navigator, echipamente foarte utile în călătorii.

De asemenea, orice șofer trebuie să fie pregătit pentru situații imprevizibile. Așa că, redresorul auto cu display (69.99 lei), care te ajută să încarci bateria mașinii, setul de cabluri pentru pornirea motorului (59.99 lei) sau reflectorul cu acumulator (89.99 lei) sunt echipamente pe care trebuie să le ai mereu în portbagaj.

 Pornește la drum și bucură-te de confort desăvârșit la volan cu echipamentele auto de la Lidl! 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.