Toți șoferii din  Banat, care circulă des pe traseul Moșnița-Timișoara, trebuie să știe că administrația locală și-a propus să scape de traficul infernal de pe Calea Buziașului, prin amenajarea unui drum de legătură între orașul de pe Bega și Moșnița Veche.

„Vrem să amenajăm un drum de legătură între Calea Moșniței și DC 14, am atribuit contractul de prestări servicii de proiectare pentru acest proiect, dorim să asigurăm o legătură bună între zona respectivă a municipiului Timișoara și comuna Moșnița Nouă, mai bine zis partea veche din comuna Moșnița Nouă. Acea zonă rezidențială, nou  apărută”, a spus primarul Nicolae Robu.

Lucrările vor cuprinde amenajarea unui carosabil cu 2 benzi de circulație, amenajarea trotuarelor și pistelor de biciclete. Deși nu se cunoaște momentan valoarea investiției, edilul a spus că nu va costa foarte mult, pentru că lungimea acestui drum va fi de circa 1,5 km, iar banii vor fi alocați de la bugetul local.

”Noi am făcut asfaltări în zonă în 2014 și ceea ce ne-a rămas este o porțiune de 1,5 km, până la graniță cu Moșnița Nouă. Este o lucrare foarte utilă care va descărca în mare măsura calea Buziașului, fiind o alternativă de trafic pentru destul de multă lume”, a explicat Robu.

Amintim că în acest an, numai pentru zona Buziașului, Primăria Timișoara a investit în asfaltarea a 2,2 kilometri de străzi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.