Concursuri de mâncat lubeniţă şi de aruncare cu lubeniţa, campionat de tenis şi mini-fotbal îi aşteaptă pe timişoreni în acest sfârşit de săptămână la Gottlob, la Festivalul Lubeniţei.

Festivalul Lubeniţei va avea loc în 15 şi 16 august. În program sunt cuprinse spectacole oferite de elevii de la Şcoala Generală Gottlob şi majoretele din localitate. Alaiul de sărbătoare va fi însoţit de Fanfara de la Vârşeţ.  Din program nu vor lipsi manifestările sportive, cum ar fi campionatul de tenis şi o cupă de mini-fotbal. Cu acestă ocazie vor fi premiate cuplurile ce au împlinit 50 de ani de căsnicie şi va fi premiată cea mai frumoasă grădină. Cei mai curajoşi pot participa la concursurile de mâncat lubeniţă şi de aruncare cu lubeniţa. În prima zi pe scenă vor urca Fraţii Balaci şi Ansamblul Sviniţa, urmaţi de Slatki Greh, formaţia care cântă împreună cu Lepa Brena. În cea de-a doua zi pe scena Festivalului Lubeniţei va urca Pera Teodorovici şi The Weekend Band.

Primăria Gottlob anunţă că acesta este ultima ediţie a Festivalulului Lubeniţei sub acestă formă. „Anul acesta va fi ultimul în care Festivalul Lubeniţei va avea această formă de prezentare. Următoarele ediţii vor oferi o calitate superioară datorită unui proiect câştigat de Primăria Gottlob. Asfel, vor fi achiziţionate 50 de standuri de prezentare, 20 de corturi, 3 cabine de wc ecologic, instalaţie audio, staţie, microfoane şi boxe”, spun reprezentanţii primăriei Gottlob.

Programul Festivalului Lubeniţei vineri, 15 august: de la ora 17 are loc Parada portului popular şi spectacol oferit de majoretele din Gottlob, pe fond de fanfara. De la ora 18 program artistic susţinut de elevii Şcolii gimnaziale din localitatea Gottlob, de la ora 19 au loc cântece şi dansuri folclorice susţinute de ansamblul folcloric din Svinita, judetul Mehedinţi, împreuna cu „Fraţii Balaci”, iar de la 21 are loc programul artistic sustinut de orchestra „Slatki Greh”.  Sâmbătă,16 august, de la ora 19 va fi muzica populară din banat Pera Todorovici cu formaţia, iar de la ora 21 va avea loc un program de muzică uşoara susţinut de formaţia „The weekend band”.

 

sursa foto: www.newspad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.