În 2004 a candidat la alegerile prezidențiale din partea PNȚCD. Patru ani mai târziu făcea istorie pentru PNȚCD după obținerea celui de-al patrulea mandat de primar al Timișoarei. Peste alți patru ani, în 2012, Ciuhandu anunța cu puțin timp înainte de alegeri că nu va candida pentru al 5-lea mandat. A fost și anul în care pe lângă cariera administrativă s-a încheiat și cariera politică a lui Gheorghe Ciuhandu, mazilit de la conducerea PNȚCD Timiș.

La 67 de ani Ciuhandu susține că nu mai are acum grijă decât de nepoței.  Cloaca politică îl dezgustă pe cel care timp de 16 ani a condus Timișoara și PNȚCD Timiș, la acea oră un partid ce negocia pe picior de egalitate cu orice altă formațiune politică.

“Nu voi candida în 2016. Eu m-am retras. Treaba este definitivă. Nu am nicio intenție să revin și nici nu mi-am mai pus problema unei candidaturi. De abia în 2012 am ieșit din cloaca asta și nu mai vreau să revin. Pe televizor în fiecare seară vezi circ. Un eveniment este relatat pe patru posturi de televiziune în patru moduri diferite. Vezi acum tot felul de mizerii care încep să apară. (…) Eu am o vârstă, merg pe 68 de ani, am doi nepoței. I-am neglijat atâta timp măcar acum să am satisfacția că îi văd crescând. Nu mă mai interesează nici un  fel de funcție”, ne-a declarat fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu.

Clip prezidențiale 2004 Ciuhandu:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.