O sumă importantă de bani a fost consumată într-un scop care s-a dovedit, în final, a fi o mare dezamăgire. Este concluzia la care au ajuns mai mulți timișoreni și lideri de partide. Peste 10 milioane de lei au fost cheltuite doar de Primăria Timișoara, după dorința primarului și a Consiliului Local, pe o echipă de fotbal care a reușit să retrogradeze în Liga a doua, acum două zile.

Conducerea PNŢCD Timişoara, preşedintele Ciprian Mihok, prim-vicepreşedintele Florin Mihăilescu, dar şi timişorenii, le cer socoteală primarului Nicolae Robu şi preşedintelui CJT, Titu Bojin,  pentru modul în care au fost cheltuite peste 2,5 milioane de euro pentru un “proiect fotbalistic ratat”.

“O cacealma penibilă, extrem de costisitoare” pentru propriul amuzament.

“Domnule primar Nicolae Robu, domnule preşedinte Titu Bojin, aţi transformat un simbol al Timişoarei într-o cacealma penibilă dar extrem de costisitoare, doar pentru propriul amuzament. V-aţi bătut joc de cetăţenii acestui oraş cheltuind discreţionar 10 milioane de lei pe un proiect ratat – ACS Poli Timişoara, care a însemnat exclusiv doar hrănirea ambiţiei a doi oameni şi a intereselor lor. Aţi finanţat o echipă fără spectatori şi fără rezultate, o echipă care a purtat numele Timişoarei făcându-l de ruşine, o echipă care a reuşit să se umple de ridicol. Aţi susţinut, încurajat şi plătit lunar zeci de persoane care au deservit doar interese, fie nulităţi, expiraţi profesional sau întreţinuţi pentru merite politice. O adevărată clică care a tocat bani publici”, se arată în solicitarea ţărăniştilor.

Ciprian Mihok, candidadul PNŢCD pentru Colegiul III Deputaţi Timişoara, îi transmite primarului Nicolae Robu că dacă avea nevoie de o jucărie pe nume ACS Poli, ar fi trebuit să şi-o plătească din banii proprii şi nu din bani publici. “Dacă aveaţi nevoie de o jucărie, trebuia să o plătiţi din banii proprii şi nu din buzunarul timişorenilor. În numele lor vrem să vă spunem că oricât defilaţi cu textul că aţi făcut acest proiect în numele lor, în numele Timişoarei, al suporterilor, al fotbalului, în numele istoriei şi tradiţiei, nimeni nu vă crede. Aşa cum nu au crezut nici oamenii care au trăit şi trăiesc în suflete cu fenomenul numit <Poli> şi care nu v-au fost niciodată alături”, se mai arată în solicitarea ţărăniştilor. Cei doi ţărănişti atrag atenţia şi instituţiilor statului că “jaful din bani publici denumit ACS Timişoara trebuie demascat şi sancţionat”.

Primarul Timișoarei a concluzionat astăzi pe facebook că va investi în continuare banii timișorenilor in proiectul ACS Poli.

Vom merge inainte! Voi sustine, in continuare, NOUA POLI, cu tot ce voi putea ” scrie Nicolae Robu pe facebook.

 Vă reamintim că proiectul ACS Poli este singurul proiect inițiat și derulat în administrația Robu, restul fiind inițiate de vechea administrație și derulate sub administrația Robu. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.