Centrul orașului este, pentru încă odată, subiectul veșnicei dispute dintre Nicolae Robu și PSD. Astfel că, aceștia din urmă l-au sancționat pentru modul în care edilul orașului răspunde unei probleme care vizează centrul istoric. Edilul precizează, mai în glumă, mai în serios, că pietrarii au plecat să cosească fânul…Afirmația nu face altceva decât să arate seriozitate de care dă dovadă firma care a câștigat licitația și implicit modul în care aceasta a fost atribuită.

“ Dacă în materie de declaraţii Nicolae Robu reuşeşte să fie foarte prompt, la capitoul măsuri stă puţin mai prost, pentru că până acum nu a anunţat nicio sancţiune împotriva societăţii care se ocupă de lucrările din centrul istoric. Îl avertizăm pe această cale pe primar că următoarele luni sunt pline de activităţi agricole, cum ar fi treieratul grâului, culesul porumbului şi chiar al strugurilor, iar cum Recaşul, oraş atât de drag lui Nicolae Robu, este foarte aproape, riscul de a rămâne fără „specialişti pietrari” este unul foarte ridicat ” , este reacția PSD, prin consilierul municipal, Alfred Simonis.

Nici furtul celor patru statui nu sunt subiecte importante pentru Nicolae Robu, care consideră distrugerea jardinierelor, Pasajul Michelangelo sau Sala Polivalentă ca fiind prioritare.

“PSD Timiş îi cere public lui Nicolae Robu să ia măsuri ferme şi în situaţia centrului istoric şi în cazul pazei total nepotrivite a celor două obiective enumerate mai sus, confortul şi siguranţa timişorenilor fiind mult mai importante decât orgoliile sale personale”, precizează în încheiere consilierul municipal PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.