Secretarul general al organizației județene Mișcarea Populară, Caiță Panici a organizat o ședință extraordinară nerespectând statutul organizației, fapt care a atras revocarea sa din funcție.

În cursul acestei zile Caiță Stanici a fost revocat din funcția de secretar general al organizației județene a Mișcării Populare. Motivul acestei revocări este convocarea unei ședințe extraordinare de validare sau invalidare a adeziunii lui Cândea, ședință nestatutară conform declarației președintelui organizației județene Timiș, Roxana Iliescu:

”Considerăm că printr-o astfel de ieșire în afara prevederilor Statutului și în afara prerogativelor funcției pe care o deține, Caiță Panici a urmărit contrar obligațiilor asumate, realizarea unor obiective personale și nu realizarea obiectivelor Mișcării Populare”

Aflată la București la ședința Consiliului Executiv Național, doamna Iliescu a propus revocarea din funcție a secretarului general la nivel de județ, acțiune care a fost aprobată de CEN.

Întrebat care este poziția sa în legătură cu revocarea sa din funcție  Caiță Panici, secretarul general al organizației județene Mișcarea Populară a declarat:

” În urma ședinței de ieri, după ce am primit articolul din presă cu domnul Cândea- http://voceatimisului.ro/tinerii-din-mp-timis-spun-un-nu-hotarat-infractorului-de-drept-comun-dorin-candea/ – am hotărât să-i anulăm adeziunea, adică să nu-l validăm. Ședința a fost statutară, 50+1 din membrii consiliului, 10 membrii din totalul de 18. Doamna președintă fiind plecată la București a tras câteva sfori și nu știu dacă are vreo hotărâre sau nu are, dar a dat un comunicat în presă precum că sunt demis. Nu am primit nicio hârtie. Aștept o hârtie oficială de la București. O să avem o ședință în care o să tranșăm lucrurile”.

 

 

Foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.