Suntem în plină vară, iar căutarea celor mai potrivite accesorii pentru sezonul estival este o experiență plăcută de shopping la Iulius Mall Timișoara.

Piese deosebite, pentru toate preferințele, pot fi alese la târgurile Bag Expo și Expomineralia, organizate de miercuri până luni inclusiv, în perioada 13 – 18 iulie 2016. Genți, portofele, curele, eșarfe, obiecte de marochinărie diverse, dar și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase, talismane norocoase și cristale decorative pot fi descoperite la cele două expoziții, care se desfășoară la demisolul mall-ului.

Timp de trei zile, de vineri, 15 iulie, până duminică, 17 iulie 2016, la parterul Iulius Mall, participanţii la Târgul de produse bio, eco și naturale îi aşteaptă pe timișoreni şi nu numai cu oferte tentante: preparate din agricultura ecologică și apicultură, dulcețuri, gemuri, compoturi, sucuri și siropuri, ceaiuri, mirodenii, dulciuri, dar și cosmetice, suplimente nutritive și dispozitive de masaj.

Sâmbătă noaptea, clienţii Iulius Mall sunt invitaţi la „The Biggest Rooftop Party”. De la ora 22.00 și până a doua zi, la ora 7.00, pe terasa mall-ului vor răsuna cele mai în vogă ritmuri, cu Agents of Time, NiCe 7, Atapy și Edwerd.

Duminică, de la ora 12.00, prichindeii sunt aşteptaţi în food court, unde are loc o nouă reprezentație din seria spectacolelor de teatru de păpuși, cu piesa  „Prâslea cel voinic și merele de aur”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.