50 de elevi din clasa a șaptea a Școlii Gimnaziale Vicențiu Babeș din Timișoara, au participat la evenimentul „Să învățăm să trăim sănătos”. Acesta este un proiect organizat  de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany prin care se urmărește informarea și conștientizarea copiilor și tinerilor în legătură cu importanța adoptării unui stil de viață activ și sănătos, bazat pe o alimentație corectă și pe practicarea regulată a activităților sportive.

Problema cea mai mare a societății noastre este lipsa de educare și motivare a cetățenilor să adopte un mod de viață sănătos. Astfel, obiectivele pe care le urmărește această manifestare sunt conștientizarea tinerilor cu privire la rolul alimentației sănătoase; informarea cu privire la metodele de prevenire a bolilor și promovarea unei vieți active, în vederea menținerii sănătății.

În cadrul evenimentului s-au desfășurat activități sportive și jocuri cu copiii, iar la încheiere fiecare participant  a primit câte o dimplomă.

Pentru ca mesajul proiectului să ajungă la cât mai multă lume și pentru a-i inspira să înlocuiască deprinderile și obiceiurile ce distrug sănătatea, cu un mod de viață care promovează sănătatea, se vor distribui fluturași și pliante.

Sursa foto: sets.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.