Vasile Paraschiv
Vasile Paraschiv maschează șamponul pentru păr deteriorat

Vasile Paraschiv este în permanență lângă primarului Timișoarei, angajat în primărie la Direcția Poliția Locală pe un salariu de 3160 de lei pe lună. Inițial, avea doar rolul de șofer al primarului, dar pe parcurs Robu a început să-l folosească și ca bodyguard și servitor de încredere. Foarte muncitor și loial primarului, își vede de multe ori familia doar noaptea, după ce îl duce acasă pe Robu de la diverse întâlniri de partid, sau de la primărie.

Servitor loial. Ce cumpăra ieri, de la DM, în viteză

Ieri, l-am surprins pe Vasile Paraschiv când a ieșit din primărie ca să cumpere șampon reconstituant pentru păr deteriorat, marca L’Oreal. Vasile s-a întors grăbit cu șamponul în primărie, pe care l-a mascat într-un pliant DM. Pentru cei care nu știu, Robu a modificat biroul fostului primar, împărțindu-l în două încăperi: una cu rol de birou, iar cealaltă o încăpere de relaxare cu jacuzzi.

Vasile Paraschiv
Vasile Paraschiv maschează șamponul pentru păr deteriorat, la ieșire din magazinul DM

 

Tot el îi prepară sucul primarului și este singurul care are voie să i-l ducă. Probabil, existând teama că cineva ar putea strecura ceva în băutură, Robu are măsuri de securitate extreme, mai ales știind că în primărie circulă mafioți și infractori.

Vasile Paraschiv îi aduce suc primarului în ședința de Consiliu Local
Vasile Paraschiv îi aduce suc primarului în ședința de Consiliu Local

 

Bodyguard

La orice întâlnire, ședință de Consiliu Local, sau conferință de presă, Vasile Paraschiv stă de pază la ușă. Dacă la restul întâlnirilor este de înțeles, la conferințele de presă nu înțelegem rolul lui Vasile, deoarece jurnaliștii nu sunt agresivi.

Trebuie menționat că în momentul în care Robu este în birou, Vasile stă de pază în holul mic de la intrare, unde primarul i-a amenajat o masă mică cu scaun.

Tot ieri, primarul a înmânat un titlu de cetățean de onoare al Timișoarei, la Filarmonică. Vasile a venit pe jos cu primarul, de la primărie la Cinema Capitol, fără să-l lase o secundă singur.

Vasile Paraschiv - bodyguard - îi arată la primar pe unde să iasă
Vasile Paraschiv – bodyguard – îi arată la primar pe unde să iasă

 

Desprins din filme

Un liberal ne povestea cât de mult s-a amuzat când a mers în primărie, chemat la o scurtă discuție cu Robu. Acesta a fost invitat de către consilierele de la acea vreme să aștepte puțin, timp în care Robu iese val-vârtej din birou, cu prosopul pe el, strigând că nu are șampon.

Concluzia: Filmele americane cu gangsteri și clanuri mafiote pot afecta primarii.

 

Vasile-Paraschiv-bodyguard
Vasile Paraschiv non stop lângă primar. Chiar și pe distanța Filarmonică – Primăria Timișoara

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.