strangere semnaturi
strangere semnaturi

Mai mulți candidați la Primăria Timișoara vor strânge semnături de susținere pe terasa unui restaurant din zona Piața Libertății – Piața Unirii. Timișorenii sunt invitați începând de astăzi, între orele 16-20, la terasa restaurantului Boema din strada Mercy nr.1. Acțiunea se desfășoară în zilele de 21, 22 și 23 aprilie.

Legea electorala obligă partidele politice și candidații independenți să adune semnături de la 1% din populatia cu drept de vot, pentru a putea participa la alegerile locale. Semnarea listelor nu obligă o persoană în niciun fel, este doar o semnătură care permite candidaților să participe la alegerile locale din 5 Iunie 2016.

În intervalul menționat se vor strânge semnături pentru candidații la alegerile locale, din partea partidelor M10 – Adrian Borugă, PMP – Marius Dugulescu, PND – Petrică Folică și pentru candidatul independent Adrian Orza.

Acțiunea este organizată de către Asociația Eco Nautic Club, fiind așteptate și alte partide și candidați independenți, care doresc să participe la acest eveniment alături de  Adrian Orza, Partidul Mișcarea Populară, Partidul National Democrat și Partidul M10.

Restaurant Boema harta

foto:cjevrancea.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.