Poliţiştii Serviciului Rutier, în urma investigațiilor efectuate, au identificat un bărbat de 31 de ani, bănuit că ar fi accidentat mortal un pieton şi ar fi părăsit locul accidentului. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi şters şi urmele accidentului,  efectuând reparaţiile vehiculului.

Cu doar câteva zile în urmă pe D.J.69, în afara localității Orțișoara, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 42 de ani.

Ceea ce este mai grav e că cel care a provocat accidentul a părăsit locul faptei, lăsând victima în mijlocul șoselei, unde a fost găsit de polițiști.

Conform investigațiilor efectuate de către polițiștii rutieri a fost identificată persoana bănuită că s-ar fi aflat la volanul mașinii  implicate în accident. În urma unor investigații amănunțite bărbatul ar fi șters urmele accidentului, reparând mașina.

Pentru fapta sa acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea  infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi  ştergerea urmelor accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale a uneia sau mai multor persoane.

Bărbatul a fost condus la sediul I.P.J. Timiş pentru audieri, urmând a fi dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore şi introducerea în Arestul I.P.J. Timiş.

Foto: www.specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.