Un tânăr de 22 de ani a fost depistat de poliţiştii oraşului Deta în timp ce conducea un vehicul pe raza oraşului având o îmbibaţie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii atrag atenţia că alcoolul şi conducerea vehiculelor sunt incompatibile.

La data de 04 spre 05 iulie a.c., în jurul orei 03.10, poliţiştii oraşului Deta au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza oraşului, condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Denta. Întrucât şoferul emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a refuzat să se supună recoltării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.