Mâine, de dimineață timișorenii vor mai avea o surpriză. Daca traficul din oraș, în zona centrală, și nu numai, este aproape blocat primăria vine cu o veste ”îmbucurătoare” pentru șoferi.

Primăria Municipiului Timişoara anunţă că de joi, 4 august 2016, începând cu ora 8 dimineaţa, vor fi instituite restricţii în ceea ce priveşte traficul rutier pe strada Popa Şapcă. Restricţiile vor fi impuse până la data de 10 septembrie 2016. Vă informăm că măsurile de restricţionare se iau în vederea începerii lucrărilor de lărgire la patru benzi a carosabilului de sub pasajul feroviar.

Facem apel la timişoreni să evite pe cât posibil zona respectivă şi să apeleze la rute ocolitoare pe timpul restricţiilor. Totodată, le reamintim că lucrările respective sunt menite tocmai să fluidizeze traficul rutier din acea zonă, după finalizarea lor ”, transmit reprezentanții primăriei.

La fel ca și în cazul Pasajului Jiul, pentru lărgirea la patru benzi de circulație, la Popa Șapcă este nevoie de sacrificarea unor arbori. Va reamintim că lucrearea va fi executată de S.C. Sylc Con S.R.L., pentru suma de aproximativ 5 milioane de euro. Termenul în care constructorul trebuie să termine lucrarea este de un an și jumătate.

Tot de mâine vor mai intra in vigoare și alte modificări pe care Comisia de Circulație din cadrul primăriei le consideră urgente:

Având în vedere impactul asupra traficului rutier al celor două mari lucrări de investiţii pentru lărgirea carosabilului de sub pasajele feroviare Jiul şi Popa Şapcă, Comisia de Circulaţie de pe lângă Primăria Municipiului Timişoara s-a întrunit în şedinţă de urgenţă şi a decis deschiderea circulaţiei rutiere pe dublu sens pe splaiul Nicolae Titulescu, pe porţiunea de la intersecţia cu strada Seiler până la strada Jiul.

Măsura va fi instituită din dimineaţa zilei de joi, 4 august 2016, de la primele ore ale dimineţii şi a fost luată pentru a crea alternative pentru şoferi, astfel încât să evite zona centrală şi pentru a facilita accesul autovehiculelor dinspre bd.Republicii spre zona centrală a oraşului şi spre Calea Şagului. De asemenea, pe strada Seiler va fi instituită „oprirea interzisă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.