Iulius Mall
Iulius Mall

Toți cei care doresc să descopere cele mai noi tendințe în materie de design interior, mobilier și accesorii pentru casă și grădină vor avea ocazia să găsească oferte interesante la Târgul Promob, care se desfășoară de vineri până duminică, la parterul Iulius Mall. Cele 14 firme participante aduc în atenția vizitatorilor piese de mobilier cu design deosebit, modele de vitralii, decorațiuni diverse, soluții moderne pentru sistemele de încălzire și multe alte propuneri care înfrumusețează o locuință și îi aduc un plus de confort.

O gamă diversificată de produse bio, eco, naturale și terapii alternative poate fi descoperită la Expo Bio, târgul de produse destinate adepților unui stil de viață sănătos.  Printre recomandările expozanților se numără ceaiuri, tincturi, diverse sortimente de miere, produse destinate detoxifierii, sucuri naturale și energizante. Expo Bio se desfășoară de vineri până duminică, la demisol.

Duminică, seria spectacolelor care le prilejuiesc celor mici întâlnirea cu personajele din cele mai frumoase basme continuă cu piesa „Fata babei și fata moșului”. Reprezentația de teatru de păpuși începe la ora 12.00, în food court.

Campania „Iulius Mall Summer Tour” este în plină desfășurare, sesiunile de shopping fiind răsplătite cu premii zilnice instant și cu taloane de tombolă care le vor da ocazia celor mai norocoși clienți să intre zilnic în posesia unei biciclete sau să câștige marele premiu, care constă într-un voucher de vacanță în valoare de 7.000 de lei.

Totodată, la Iulius Mall, amatorii de shopping sunt așteptați cu cele mai atrăgătoare promoții ale sezonului estival în magazinele lor preferate, aceștia având ocazia să descopere prețuri mai mici cu până la 80% și sute de oferte interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.