ilare bordeasu ALDE
ilare bordeasu ALDE

Ilare Bordeașu, candidatul ALDE la Timișoara pentru primărie a fost validat atât de către Biroul Politic Județean, cât și de Biroului Politic Național, având susținerea celor doi copreședinți ai partidului, Călin Popescu – Tăriceanu și Daniel Constantin.

Profesor universitar în cadrul Universității Politehnice din Timișoara, cu o vechime de peste 25 de ani, Ilare Bordeașu se poate lăuda cu o vastă experiență în management și coordonare.

„Timișoara are nevoie de un foarte bun comunicator, de un om care să fie capabil să ia decizie în funcție de interesele unei comunități în slujba căreia se pune. Domnul Ilare Bordeașu a demonstrat aceste abilități în experiența sa ca lider de sindicat, sau din poziția de conducător al unor echipe de proiecte și de cercetare. Îl susțin pe domnul Bordeașu în alegerile locale și îi vom oferi tot sprijinul necesar pentru alegerile locale din luna iunie”, a spus copreședintele ALDE Călin Popescu – Tăriceanu.

Până în prezent candidatul ALDE nu a mai făcut parte din nicio formațiune politică, a acceptat propunerea de a deveni membru ALDE pentru că a considerat că timișorenii au nevoie de o altă viziune în ceea ce privește administrația locală.

Ilare Bordeașu are 57 de ani, este profesor universitar la Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara (UPT), în cadrul Catedrei de Mașini Hidraulice. Cariera sa profesională a început în anul 1985, la Electrotimiș Timișoara, iar din anul 1988 și-a început activitatea universitară. Din anul 2008 a deținut funcții de reprezentare și conducere în diverse consilii universitare, inclusiv în Senatul UPT. Anterior, în 2004, a început și activitatea sindicală devenind președintele Sindicatului Liber din UPT, iar în 2008 a devenit vicepreședinte al Federației Sindicale Naționale ALMA MATER, funcție pe care o deține și astăzi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.