Noul incubator de afaceri de la Dumbrăviţa, construit pe bani europeni de primăria din localitate în parteneriat cu Primăria Timişoara, a fost inaugurat luni. Valoarea incubatorului din Dumbrăviţa a fost de 4,8 milioane de lei, din care 1,7 milioane de lei reprezintă fonduri europene.

Proiectul „Structuri locale pentru sprijinirea afacerilor în comuna Dumbrăviţa- incubator de afaceri” este finanțat prin Programul Operațional Regional și a fost implementat de primăria din localitate în parteneriat cu Primăria Timişoara şi Primăria Dumbrăviţa. Proiectul a cuprins construirea unui incubator de afaceri în comună, cu spaţii destinate producţiei şi serviciilor, şi asigurarea dotărilor necesare şi a serviciilor de suport pentru firmele incubate.

Primarul Nicolae Robu, împreună cu primarul comunei Dumbrăviţa, Victor Malac, au tăiat panglica la incubatorul de afaceri. “Este un obiectiv foarte important pentru comuna Dumbrăviţa, pentru Timişoara, pentru zona noastră, aşa cum sunt toate obiectivele care încurajează dezvoltarea afacerilor. Timişoara este un puternic centru economic şi vrem să îl facem şi mai puternic. Este un oraş care produce de pe băncile universităţilor sale un număr important de specialişti cu înaltă pregătire, cu foarte mulţi oameni cu iniţiativă chiar la un alt nivel de studii şi noi trebuie să-i sprijinim. Am realizat deja un centru de afaceri în domeniul IT&C, pe care l-am inaugurat în Timişoara, acesta este un al doilea obiectiv şi mai avem un al treilea. Este vorba despre un Centru de competentă şi sprijinirea afacerilor în domeniul automotive, pe care îl vom finaliza în 2015”, a spus primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Tarifele de închiriere su de un euro pe metru pătrat pentru hală şi doi euro pe metru mătrat pentru închirierea de birouri.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu e cumva iNcubator ???? „icubator” n-am gasit nici in DEX…cineva nu stie romaneste….tinand cont ca e scris de 2 ori….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.