De astăzi au fost modificate sensurile străzilor din zona centrală, fapt care a creat o aglomerație de nedescris.

Nervi întinși la maxim, claxoane și șoferi nervoși, aceasta era imaginea traficului inteligent din Timișoara, în jurul orei 18. Cozi interminabile, semafoare care arătau verde, însă mașinile nu aveau unde să înainteze și asta doar pentru că în zona Spitalului de Copii a fost închis accesul dinspre Catedrală spre strada Nemoianu, Pasajul Jiul fiind încă funcțional.

Dacă acum într-o perioadă când traficul din oraș este mai lejer s-a creat o astfel de situație, timișorenii au început să își pună serios problema ce se va întâmpla din toamnă când încep școlile.

”Am plecat din Parcul Copiilor în jurul orei 17 și am facut până la Complexul Favorit, de pe linia tramvaiului 4 o oră. Când va trebui să îmi duc copilul la școlală nu știu ce se va întâmpla. Cred că renunț la mersul cu mașina”, spune o șoferiță din Timișoara.

Sensul de mers de pe strada Brediceanu, Calea Circumvalațiunii, a fost schimbat, dacă până astăzi se circula dispre Piața 700 spre Calea Bogdăneștilor, de astăzi sensul de mers este inversat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.