(GALERIE FOTO)

Designerul Adrian Haiduc propune o nouă gală a TROFEULUI ADRIAN HAIDUC, ediția a doua. Evenimentul s-a desfășurat la mansarda bastionului Therza din Timișora, în data de 27 martie, cu începere de la ora 18.

Fanii au votat cea mai originală creație. Evenimentul a reunit designeri de bijuterii hand-made atent selectați, care au prezentat publicului accesorii unicat, realizate prin tehnici inedite, de mare impact vizual. A fost o seară magică, plină cu surprize.

Andreea Popescu l-a reprezentat pe Adrian Haiduc la acest eveniment și a înmânat câștigătorilor plachetele concursului, realizate de artiștii pictori consacrați de la ART STIC TIMIȘOARA, într-o manieră originală, demnă de un astfel de eveniment. Câștigătorul primului loc a primit o pereche de pantofi personalizați, creație Mircea Florea și o cină în doi la restaurantul Caprice Timișoara.

În luarea deciziei pentru desemnarea câștigătorului au contribuit și colegi de-ai designerului timișorean din Statele Unite – gemologi și bijutieri profesioniști, acreditați internațional.

„Încurajarea creativității tinerilor designeri este scopul unui astfel de concurs și, mai ales, dorința de a scoate în evidență personalitatea tinerilor artiști într-o perioadă în care este cu mult mai grea afirmarea într-un astfel de domeniu”, precizează Adrian Haiduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.