spitalul de copii
spitalul de copii

Titu Bojin, președintele Consiliului Judeţean Timiş, spune că mai multe spitale din Timișoara au primit bani de la Guvern, iar recent sumele au fost suplimentate, pentru ca acestea să poată oferi servii de înaltă calitate.

Astfel, Spitalul de Copii va primi pe lângă cele 5 milioane de lei promise, încă 2 milioane, pentru dotări. În total, de la Guvern vor veni 7 milioane de lei.

PSD-iștii spun că guvernul Ponta a alocat deja acești bani, pe când Robu afirmă că nu a văzut nici un ordin de plată, iar  până acum s-a lucrat cu aproape 3 milioane de lei de la bugetul local.

„Și la Spitalul de Copii s-au suplimentat sumele de bani. Puteți să verificați și aici, și la Spitalul Municipal, și la cel Județean. Domnul primar o să-mi spună că nu le-a văzut dânsul în cont, nici nu este nevoie să le vadă. Eu vă informez și puteți să verificați”, a spus Bojin.

Președinte Consiliului Județean a comentat și inițiativa edilului  de a strânge semnături pentru centura Timișoarei.

„Eu prefer să mă duc de zece ori până la sfârșitul anului la București, ca să solicit sume de bani necesare pentru județul Timiș, decât să fac tabele prin unitățile și instituțiile primăriei și să strâng semnături, așa cum face domnul Robu…  Faptul că ești la ușa ministrului o dată, de două ori, de trei ori, ca să soliciți investiții, cred că e mult mai eficient”, a afirmat Bojin.

 

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.