Titu Bojin Nicolae Robu acord USL scandal viceprimar

Guvernul Ponta a alocat bani pentru lucrările centurii de sud a Timişoarei. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, domnul Titu Bojin, a avut în această dimineaţă, la Bucureşti, o întâlnire cu Ministrul Transporturilor, domnul Ioan Rus, în cadrul căreia s-a stabilit ca Guvernul Ponta să asigure partea de cofinanțare pentru centura de sud, care leagă Calea Şagului de Calea Lugojului.

„Au fost discuţii de mai mult timp pe această temă, însă acum s-au finalizat. Centura de sud este parte a unei investiții din fonduri europene, iar Guvernul va asigura partea de cofinanțare. Este un lucru îmbucurător pentru timișoreni. Am găsit multă înțelegere la Guvern, un alt lucru pentru care mă declar satisfăcut. Iar acesta este doar începutul, pentru că am avut mai multe negocieri cu domnul ministru Ioan Rus, urmând ca și alte investiții să fie sprijinite de Guvernul Ponta”, spune președintele PSD Timiş, Titu Bojin.

Organizația PSD Timiș condamnă „declarațiile politicianiste” ale președintelui PNL, Nicolae Robu, considerând că astfel de declarații „fac parte doar din campania electorală, într-o încercare disperată de a-şi asigura cât mai multe voturi”.

11 COMENTARII

  1. Nu avea cum sa se intalneasca si sa discute marti (pana la ora asta) Bojin cu ministrul Rus, caci acesta din urma a participat toata ziua la dezbaterile publice de la minister, pe tema Master Planului. Este ora 15 si aceste dezbateri nu sunt gata inca. Deci cand s-au intalnit?!
    Ce comunicat mincinos!

    Doar pentru informare: cei care au tras semnalul de alarma in privinta lipsurilor din Master Plan nu sunt membri ai opozitiei, caci nici astialalti nu au avut habar de astea.

  2. Oameni buni nu lasati coplesiti de promisiunile PSD-iste din campaia electorala. Ar promite acum orice, dar de ce trebuie continuu sa ne sesizam noi de omisiunile lor?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.