Sorin Grindeanu

Deputatul PSD de Timiș, Sorin Grindeanu răbufnește după ce edilul Timișoarei, Nicolae Robu a început să se plângă că nu vin banii promiși de la București pentru noua construcție a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Social-democratul îl acuză pe primar că stă cu buzunarele deschise, dar nu mișcă un deget pentru a primi banii. De înțepături nu scapă nici firmele liberale ce câștigă licitații pe bandă rulantă la Primăria Timișoara.

Cred că domnul primar este într-o mare eroare, ar trebui să se informeze sau să pună personalul din primărie ce gestionează chestiunea de școli și spitale să o facă. Ar trebui să vadă că este o hotărâre de guvern, există absolut tot. Doar că pentru toate aceste lucruri există niște proceduri. Nu o să dea nimeni banul în buzunarul firmei liberale a UMT sau cum se numește (n.r. SC Prompt SA). Trebuie făcute deconturi prin DSP, DSP e reprezentanta ministerului în teritoriu. Să consulte monitorul oficial dacă are dubii”, a spus deputatul PSD de Timiș

Grindeanu susține că îl ajută personal pe Robu, dacă edilul dorește acest lucru și îi face legătura  la Ministerul Sănătății cu un cunoscut medic din Timișoara ajuns secretar de stat, Dorel Săndesc.

Când există o hotărâre de guvern cu rectificarea aprobată părerea mea este că discutăm prostii. Dacă dânsul vrea să scoată în evidență că el stă cu buzunarul deschis sau firmele liberale stau cu buzunarele deschise fără să prezinte acte și deconturi și tot ce este legal se înșeală. Dacă așa sunt învățați domnii de la PNL sau așa i-au învățat noii aliați de la PDL legea nu este așa în România”, ne-a mai declarat Grindeanu.

4 COMENTARII

  1. trebuie organizat un protest , ca zecile de mii de PSD sti ce au votat cu ROBU sa ceara demisia acestuia ,nenorocitu sa intors impotriva timisorenilor ,a vandut orasul PDL ului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.