Maria Grapini

În cursul zilei de ieri europarlamentarul Maria Grapini îndemna cetățenii pe pagina publică de facebook : Anul 2016 este anul in care trebuie pus capăt alegerii corupților, incompetenților si trădătorilor de neam!

Un îndemn binevenit, un moment bine ales. Însă, să nu uităm vremurile în care contau oamnii de partid și partidele mari, acum însă se cere să fie votat omul și ceea ce reprezintă el de fapt, calitatea sa umană fiind pe primul loc, că doar aceasta este doctrina partidului umanist.

Însă ceea ce se pare că a uitat doamna europrlamentar sunt discursurile din perioada PC, când sprijinea ”oamenii de partid”, pe care în acest moment îi consideră trădători de neam și țară.

Om de afaceri prosper și politician versat, Dan Voiculescu a fost persoana care a ”convins-o” pe Maria Grapini să intre în politică, el a fost principalul personaj pe care aceasta a continuat și continuă să îl susțină. Iată ce scria Grapini pe blogul său personal, în august 2014, despre omul care i-a fost mentor într-ale politicii:

” Vreau să clarific: m-am întâlnit rar în probleme de partid și nu de afaceri cu profesorul Voiculescu. Am intrat în Partidul Conservator la insistențele domniei sale… Am ales să accept să fac politică fără să știu nimic din trecutul domnului Voiculescu, dar cunoscând prezentul, acela că este românul care a creat peste 10 mii de locuri de muncă și care a făcut acte de caritate cum puțini au mai făcut ”.

http://www.mariagrapini.ro/blog/?paged=3

În acest moment Grapini ne îndeamnă să nu mai susținem oamenii propuși de partidele politice, pe considerentul că nu mai reprezintă o categorie de politicieni demni de încrederea electoratului.

Dar, oare osanalele aduse lui Voiculescu nu sună a susținere și promovare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.