PC scandal sediu Grapini 250
PC scandal sediu Grapini 250

Sediul din Timișoara al Partidului Conservator(PC) a fost astăzi în atenția poliției după ce consilierul județean Ion Davițoiu a chemat organele de ordine pentru a sparge ușa.

Davițoiu susține că europarlamentarul Maria Grapini a interzis accesul și a golit spațiul de bunuri, printre care se numără și un calculator, pe care era baza de date a partidului. Poliția i-a atras atenția consilierului că nu poate sparge ușa fără mandat.

Situația s-a calmat după ce Grapini a transmis de la Bruxelles că va preda cheile sediului în cursul zilei de vineri.

PC Timiș sub conducerea Mariei Grapini a acumulat datorii mari la plata chiriei către primăria Timișoara. Astfel, la o chirie de 270 de lei pe lună, PC Timiș are restanțe de peste 3000 de lei conform declarațiilor membrilor prezenți.

În urma fuziunii PC cu Partidul Liberal Reformator, condus de Calin Popescu Tariceanu, Maria Grapini și-a anunțat demisia din PC, pe fondul unor nemulțumiri care vizau funcțiile membrilor în noul partid. Astfel filiala Timiș a noului partid, Alianța Liberalilor si Democratilor (ALDE), va fi condusă de către senatorul Petru Ehegartner.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.