plen CJ Timis
plen CJ Timis

Sorin Grindeanu are toate motivele să nu doarmă liniștit la noapte, deoarece majoritatea creată cu PMP și ALDE, anunțată acum câteva ore prin surse PSD, nu este chiar atât de sigură.

Astăzi a avut loc o ședință la PNL, cu multe tunete și fulgere, în care s-a discutat varianta ca PNL să obțină majoritate cu UNPR și PMP, cu Ion Răducanu ca președinte al Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu(PMP) ca vicepreședinte și Liviu Cocean, sau Alin Popoviciu pe al doilea scaun de vicepreședinte.

Tot la ședință, un consilier județean PNL s-a retras de pe listă. Este vorba despre Ciprian Bogdan, consilier al europarlamentarului Cristian Bușoi.

Un singur lucru este sigur. În ambele situații avocata Roxana Iliescu va fi vicepreședinte al Consiliului Județean, iar Marian Constantin Vasile nu va mai fi propus pentru funcția de vicepreședinte, fiind sancționat dur de Dan Popa pentru rezultatele de la Șag.

Liberalii s-au retras după ședință și au stabilit o întâlnire nocturnă, care poate da peste cap toate planurile PSD.

Şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Timiş va avea loc joi, 23 iunie, cu începere de la ora 10.00, în Sala Multifuncţională a Palatului Administrativ.

UPDATE: Roxana Iliescu a postat la ora 7 dimineața un mesaj pe facebook în care își arată susținerea pentru majoritatea formată cu PSD și ALDE.

„In campania electorală, am susținut faptul ca pentru proiectele de anvergura pentru timișeni toți cei care vor ajunge in CJ trebuie sa facă front comun indiferent de coloratura politica!
In plus, PMP Timis a susținut anumite proiecte pentru timișeni in domenii precum accesare fonduri europene, educație si sănătate.
In cursul zilei de ieri am semnat un Protocol pentru constituirea unei majoritați in CJ Timis cu PSD si ALDE, care a avut fundament exact susținerea acestor proiecte pentru timișeni.
In urma acestui protocol, am primit susținere din partea viitorilor colegi pentru înfăptuirea acestor proiecte si pentru funcția de vicepreședinte CJ Timis, ALDE tot pentru funcția de vicepreședinte si PSD pentru funcția de președinte CJ Timis.
Haideți sa facem in Timis mai multă administrație si mai putina politica !” a scris Roxana Iliescu pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.