La finalul anului locuitorii comunei Dumbrăviţa vor putea ajunge în oraş cu troleibuzul 14. Lucrările sunt în toi, iar pe marginea şoselei au fost amplasaţi nu mai puţin de 280 de stâlpi. Pentru ca aspectul străzii să fie schimbat, primarul comunei Dumbrăviţa, Victor Malac, va trebui să pună ghivece cu flori.

Lucrările pentru extinderea liniei de troleibuz de la Timişoara la Dumbrăviţa ar fi trebuit să începă în această primăvară. Mai greu, dar lucrările efective au început, iar pe drum au început să apară sute de stâlpi pe de o parte şi de alta a şoselei.  Pentru acest proiect s-au accesat fonduri europene, iar valoarea este de peste 17 milioane de lei. „Avem o problemă, nu e majoră, de îngropare a liniei de medie și de mare tensiune. Acum se lucrează acolo. Cu stâlpii am avansat, sunt montaţi, sunt 280 de stâlpi. Licitația a fost organizată de Primăria Timișoara și a fost câștigată de o firmă din București, nu noi am decis unde se pun stâlpii”, a spus primarul comunei Dumbrăviţa, Victor Malac.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că proiectantul a stabilit cum să fie montaţi şi cum să fie executaţi stâlpii. „Noi nu putem să intervenim în proiect, proiectele sunt făcute de specialişti. Unii proiectanți sunt deschiși și schimbă proiectele, alții spun că aceasta este soluția corectă. În Dumbrăvița, sunt prezenți și stâlpii de medie tensiune, care într-adevăr, fac strada principală să arate extrem de încărcată cu două rânduri de stâlpi. Aceștia vor dispărea în perioada care urmează pentru că firele vor fi duse în subteran. În plus, eu nu am nicio îndoială că domnul primar va posta pe acești stâlpi ghivece cu flori și se va putea face ca ei să nu mai arate așa sec ca la ora actuală”, a spus primarul Nicolae Robu.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.