Este în fața unei mari pierderi, dar nu renunță să facă cunoscută Timișoara la competițiile sportive internaționale. Florin Teodorescu a venit acum câteva zile la noi și ne-a rugat să facem un film de 20 de secunde după înregistrări mai vechi. Își dorea un spot video pe care apare tricolorul împreună cu Timișoara-România, care urmează să fie prezentat în deschiderea celei de-a cincizecea ediție Miss și Mister Olympia din Las Vegas care se va desfășura în perioada 18 -22 septembrie.

Fiind cea mai importantă competiție din lume în domeniul culturismului, competiție în care Arnold Schwarzenegger a câștigat 7 titluri, Teodorescu își dorește ca Timișoara să apară în fața celor 15000 de spectatori și milioane de telespectatori.

Astfel, statuile în mărime naturală din fața Sălii Olimpia împreună cu alte trei din Lugoj, care reprezintă legendele culturismului mondial au fost create de Florin Teodorescu și sunt recunoscute ca fiind unice în lume. Imaginile lor vor apărea într-un spot de 20 de secunde pe ecranele sălii unde se desfășoară competiția.

Teodorescu va trimite spotul și organizatorilor concursului Arnold Classic 2014, care se va desfășura la Madrid, în perioada 26-30 septembrie.

Este pentru a doua oară când imaginile statuilor din Timișoara sunt prezentate la un concurs de culturism important. La o altă ediție Miss și Mister Olympia din Las Vegas ele au fost puse de organizatori pe pagina principală de internet pe durata desfășurării concursului.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.